3M Bumpon tassut

Laiterakentelijalla ja -korjaajalla on aina tarvetta erilaisista kumitassuista. Ne irtoilevat ja uusiin pitää sellaiset saada. Minulla on erilaisia isompikokoisia kumi- ja muovitassuja vaikka kuinka paljon mutta juuri tämänkokoisia ei ole. Niinpä heräteostoksena ostin Lidlistä 3M kumitassuja.

Nämä tassut ovat erittäin mukavaa ja pehmeää sekä hyvin kiinni pitävää muovia joita voi käyttää mitä moninaisimmissa paikoissa. Ainoa mikä hieman pohdituttaa, oli liima joka ei tunnu ottavan niin hyvin kiinni kuin yleensä tällaiset ottavat. Kunnollisen spriipuhdistuksen jälkeen kokeilemani pikkulaite kuitenkin sai pikkuiset tassut itselleen ja tuntuvat pysyvän. Ehkä ne kiinnittyvät vielä lujemmin kun saavat rauhassa olla pienen painon alla.

Laite on DealExtremestä ostamani SATA/IDE-USB -adapterin virtalähde jonka omat tassut ovat vain pienet liukkaat muovinystyrät. Näiden tassujen jälkeen laite alkoi pysyä hyvin pöydällä verkkojohdosta huolimatta kun se aiemmin oli ajelehtinut pitkin pöytää mielensä mukaan.